søndag 19. oktober 2008

Tanker på en søndag...Gjett hva!?! Jeg har blitt spådd mange ganger.. Hehe...
Det er litt moro, rett og slett litt underholdning, selvom jeg ikke er helt sikker på hvor mye av det jeg tror på.

I første omgang kunne hun spådamen fortelle endel om meg og Peter, som faktisk stemte. Hun klarte å se noe om min venn Muriel, og om tiden som har gått..
Ved siden av dette spådde hun også noe om fremtiden..
Hun kunne se en lengre reise på meg og Peter, sammen. Det var noe i jobbsammenheng som ville bringe oss ett år til utlandet, for å jobbe med barn.
Det hadde jo vært kjempemorro, synes jeg, men ser ikke helt for meg at Peter blir med på det med det første..
Hun kunne også se ett langt og lykkelig forhold mellom meg og Peter, og la stor vekt på at vi var stae og initiativrike begge to, og at ingen av oss var redd for å tørre!
I fremtiden så hun 3 barn, om ikke 4...
Først ville vi få en jente, hun ville være mørk som meg, store øyne, være noe stille, men en skikkelig sta jente, akkurat som meg.. Hehe..
Nr. 2 ville være en gutt. Hun så en gutt med lyst hår, som satt å lekte med noe bygge-greier på gulvet. Han ville bli en ordentlig pappagutt som likte å fikse ting. Han hadde også litt kraftig kroppsbygning og bollekinn.. Høres ut som Peter synes nå jeg.. Hehe... ;)

Ellers kunne hun fortelle at vi ville ta oss en ferietur til varmere strøk etter jul, og at vi ville få oss et hvitt hus i ett byggefelt når våren nærmet seg...
Egentlig må jeg innrømme at jeg er veldig skeptisk når det kommer til det her, men fortsatt synes jeg det er litt morro å høre. Kanksje noe av det stemmer?

Det vil vell tiden vise! Blir spennende å se!

Bildet over er av en skjønn liten jente som er fotografert hos Fame. Nettadressen er www.fame.no

0 kommentarer: