onsdag 29. oktober 2008

Hei igjen folkens.
Nå er det en stund siden jeg har skrevet her (for å være meg som ellers skriver så mye), og det har egentlig sine grunner.
Jeg har jobbet endel + at jeg har slitt litt med at jeg har hatt litt for mye tanker i det siste...

Nå er jeg sliten igjen, har vondt i hodet, ryggen og nakken, sånn som jeg alltid har når jeg stresser med noe. Skjønner ikke hvorfor jeg aldri lærer, men uansett, det går jo alltid over, og min snille kjære masserer skuldrene mine innimellom. Snill han er! :-)

Ellers har snøen kommet for fullt her.. Det har snødd og snødd, i hele natt og hele dag. Og jammen snør det ikke fortsatt! Jeg har hentet bildet fra www.global-greenhouse-warming.com, fordi jeg synes det var ett stilig vinterbilde.
Jeg er, som mange vet, ikke veldig glad i snø. Jeg hater egentlig vinteren.. Ikke er jeg noe glad i kulden, ikke kan jeg stå på snowboard eller ski, og heller ikke slalom. Jeg fryser lett, er ikke glad i å ha på meg for mye klær, og jeg er heller ikke veldig flink til å kle meg godt. Jeg hater å fryse, jeg hater å måke, jeg hater å skrape is og jeg er ikke veldig glad i å kjøre på snøføre (utenom på åpne plasser for lek og morro, selvfølgelig.. ;) ).

Negativ? Jepp....
Jeg har desverre slitt litt med å positiv om dagen også gitt, så der har dere det...
Merkelig nok kommer jeg meg gjennom vinteren, da. Og jeg overlever ved å fyre GODT i peisen, og tenne masse stearinlys.
Det er litt godt at det er mørkt også, selvom jeg er utrolig glad i sol og varme!

Ellers er jeg fortsatt på den evige jobbjakt.... Jeg gleder meg til jeg finner en jobb jeg har lyst på, og som kan gi meg litt mer av de utfordringene jeg ønsker meg..

Ellers ser jeg frem til ett møte med Fosterhjemstjenesten i Drammen 28.11.08, det blir spennende å høre hva de har å si...

Håper dere har skiftet til vinterdekk folkens, for nå kommer vinteren!!!

0 kommentarer: