torsdag 9. oktober 2008

NEMI ER 1 ÅR! :-D

I dag er det 1 år siden Nemi ble født, lille jenta vår!
For oss har det vært 10 mnd med glede, frustrasjon, lærdom og ikke minst kjærlighet!

Når Nemi kom til oss var hun 12 uker gammel,og en liten ramp. Hun var utrolig morsom med de store labbene sine, og hun kunne få oss til å rive oss i håret av frustrasjon over den elleville energien som aldri tok slutt.
Samtidig så gjorde de herlige øynene hennes at vi aldri klarte å være frustrerte for lenge, vi visste vi hadde valgt rett hund, uansett hvor stri denne frøkna kunne være til tider.

Det tok ikke lang tid før den lille jenta vår ble ganske så stor, og hun hadde hele veien utrolig mye energi! Det skulle mye til for å slite ut den lille jenta, og det ble ett år med mange turer i skog og mark. Det var deilig både for liten og for stor.


I dag, 1 år etter Nemi ble født, har Nemi blitt verdens beste familiehund. Hun er med oss på smått og stort, og hun er alltid snill som ett lam. Energien har ikke blitt mindre, men hun bruker hodet, trenes og trives godt med dette!

Vår kjære lille jente. Vi elsker deg! Du er jenta vår, og vi er så utrolig glade for at du kom til oss!

Tilslutt ett lite bilde av bursdagsbarnet, i en litt merkelig gjesp! Hun er ikke sinna, er bare sånn hun gjesper! :-PGRATULERER MED DAGEN, NEMI!

0 kommentarer: