søndag 12. oktober 2008

French Kiss...

I går var første gangen på lenge jeg klarte å sette meg ned å se en heeeel film! Helt utrolig, og kjempedeilig!
Endelig lørdag, tenkte jeg, og handlet inn masse godis. Det ble en vellykket kveld for min del..
Filmen vi så het "French Kiss" og jeg synes det var kjempefin! Irriterer meg litt over Meg Ryan som meget sjelden går i "feminine" klær, men men.. Sånn er det.. ;-)

Peter var egentlig den som anbefalte filmen, og han angret litt etterpå, og endte opp med å spille Backgammon på pcèn min, mens jeg satt klistret til tv-skjermen.. Hehe...

Ellers har det vært en slitsom natt. Bagera fikk diare igjen i går, så han sov i buret mens Nemi prøvde seg på sin første natt løs i leiligheten. Vi bestemte oss for å avgrense noe, så hun fikk sove på gulvet på soverommet vårt. Men det var ikke hun som gjorde at jeg sov dårlig, det var nemlig naboen. Jeg tror kl. var 03.00 da spetakkelet begynte, og jeg hørte masse prating, løping, dunking og høy musikk fra under-etg. Siste jeg hørte (når jeg sjekka klokka) var HØY spilling av JOKKE kl. 06.15. Fy fader, er lenge siden jeg har vært sååå irritert. Livredd for at Helle skulle våkne av alt bråket, noe hun heldigvis ikke gjorde, men gjett om jeg var trøtt når hun sto opp 8.00!! Og det som egentlig er ganske sent for å være henne...
Sendte en melding til naboen og prøvde hyggelig å si ifra om at akkurat sånne ting er ganske uakseptable, man må faktisk tenke LITT på de som bor rundt seg.
Jeg synes egentlig vi har greie "regler" her i sameiet jeg, for vi har en stilleregel som sier at vi skal være stille innen 02.00, men kl. 06.15 er GANSKE drøyt når det er andre i huset, som kanskje skal på jobb å greier..

Huff, godt å få blåst ut litt.. Hihi...
I dag har jeg og Helle lekt med togbane, dyrene hennes, sett på morgen-barneTV og vært på LEKELAND igjen! Hihi... Hun stortrives der!

Ellers skal vi nok bare holde oss hjemme og med noen turer ut med hundene i ny og ne.. Jeg skal ikke dra til Kr.Sand i dag allikvel, men reiser i morgen tidlig kl. 0700.. Blir godt med en natt til hjemme med min kjære før jeg drar! :-)

0 kommentarer: