søndag 9. november 2008

Farsdagen!

VERDENS BESTE PAPPA!!
I dag er det farsdag, og dagen for å feire alle verdens beste pappaer! Jeg er blandt en av dem! Jeg har virkelig verdens BESTE pappa, og jeg er så utrolig stolt av å ha han som pappa, og så kjempe glad i han!
Pappaen min er kul! Han er tøff, morsom og har nesten alltid godt humør. Han er en morsom raring, med en dialekt få av mine venner forstår, men som har gitt meg mange gode latterkuler, med venner som ser ut som spørsmålstegn, spøker og en pappa som alltid ler.
Det er faktisk det som gjennkjenner min pappa. Han ler! Han smiler og ler alltid, og det er noe jeg har satt veldig pris på oppigjennom oppveksten min. Det gikk alltid ann å ta med venninner, kompiser, nye kjærester og andre bekjente hjem til oss, for pappa var alltid koselig, morsom og som sagt; Verdens Beste Pappa! :-D

Gratulerer så mye med farsdagen pappa! Du har nå 4 barn og 4 barnebarn, og vi er alle utrolig glade i deg, og du sprer fortsatt like mye glede rundt deg hver gang vi sees eller snakker sammen.
Det er av deg jeg har arvet den gode (?!) humoren og det store smilet mitt av!
Du er Verdens Beste Pappa!
Jeg har også vært på teater i dag med Sondre.
Veldig morsomt å være på ett barne- og ungdomsteater, hvor skuespillerene er like gamle som meg, og veldig ofte mindre! De Var veldig gode, og fanget både store og små med sang og moro!


Han gutten som hadde hovedrollen som Mowgli var faktisk 13 eller 14 år tror jeg. Han var kjempeflink, og det var alle andre også! Kan ikke være enkelt å spille tiger, puma, slange, apekatt eller bjørn, men jammen fikk de det til!

Det var en koselig forestilling, og flere ganger satt jeg selv å tenkte: Tenk om jeg hadde turt å stått på scenen å sunget og danset sånn. Det hadde vært dødsmorro! :-D

Nå har jeg bakt to kaker og skal opp til pappa å feire farsdagen!

Nyt resten av helgen dere. I morgen begynner uka igjen!

0 kommentarer: