onsdag 25. mars 2009

Leilighetsdilldall...

Da er det en liten oppdatering på leilighetsfronten....
De jeg har snakket endel med, har jo fått med seg at det bare har vært tull HELE veien, og endelig har vi bestemt oss for å kjøre vårt eget løp.

De store feil og mangler er utbedret, men standarden for en NY ubrukt leilighet skulle vært langt bedre enn hva vi har fått, og det er stort sett sånne feil som står igjen i leiligheten vår nå..
Vi skal derimot fikse det som fikses burde selv/ved hjelp av fagfolk vi kjenner, og derfra går det rett til salg.
I går hadde vi besøk av takstmann, i dag hadde vi besøk av megler, og i morgen kommer en ny takstmann som skal taksere verdi og låne-takst på leiligheten.
Det er så utrolig godt å se fremgang. De fleste VET at jeg har slitt masse med dette med leiligheten, og at det har vært en stor belastning å bo her, flytte ut og inn, samarbeide med en som er helt .... Jaaa... og ikke minst advokater, uholdte avtaler, falskt håp, juging, dårlig jobb og alt som følger med..
Men nå ser jeg håpet!
Vi driter i utbyggeren, fikser det som fikses skal selv, og SELGER!!!

Endelig!
Tok noen bilder i dag, og leiligheten vil ligge på FINN.NO i løpet av kvelden/morgendagen.

Det er egentlig en veldig fin leilighet, med utrolig fin beliggenhet, med kort vei til skole (rett over veien), barnehager, strender (5 min gange), byen (10 min gange), elvepromenaden, Shoppingsenter, Bowlinghall... Ja, egentlig alt..
Vi har vært veldig fornøyd med beliggenheten, men saken er at vi ønsker oss landlig til, med stor hage hvor vi kan ha masse dyr, spesielt hunder- Så byen blir ikke det riktige for oss lengre..
Jeg håper ikke det tar så alt for lang tid før leiligheten blir solgt.

3 kommentarer:

Benedicte sa...

gratulerer så mye med valget, og med fremgang.. :)
Masse lykke til!! :)

-Daydreamer sa...

Tusen Takk! :D

Line! sa...

Ser ut som en kjempe koselig leilighet da Sandra. Lys og fin.
Håper dere får solgt! Lykke til.