søndag 28. september 2008

Og sånn ble den...Da var søndagen også gått, og den ble ikke akkurat som forventet, men ikke dårligere av den grunn..

Sondre ble hentet ca 14.30, og jeg dro da på hundejordet sammen med Ida. Vi hadde med oss Nemi og Bagera, og det kom 5-6 andre hunder også. De koste seg kjempemasse, og Ida og jeg fikk prata og slappet av mens hundene brukte opp energien sin. Utrolig deilig å ha slitne hunder! :-D

Etter hundejordet slappet jeg av hjemme med litt mat, dataen og en film. Det var deilig. Lenge siden jeg har slappet av hjemme på den måten! :-)

Kl. 19.00 dro jeg og Nina på deUSYNLIGE på kino i Asker. Det var faktisk en veldig bra film. Noe langstrekkelig, men ellers kjempe bra. Og for første gang i hele mitt liv har jeg hørt BRA kirkemusikk. Haha...
God film, med veldig mange av de samme skuespillerene som i De gales Hus, som var filmen jeg og Nina så sist vi var på kino.
Må bare innrømme at det er blitt mange GODE norske skuespillere, og ikke minst Gode filmer!

"Etter stor suksess med filmene Schpaaa og Hawaii.Oslo kommer nå Erik Poppes tredje film. deUSYNLIGE står, i likhet med sine to forgjengere, usedvanlig godt på egne ben. I tillegg til et vilt, vakkert og vart filmspråk signert Poppe, er det ting som knytter dem til hverandre. Felles for alle tre er at de tør å ta tak i De Store Temaene og De Store Følelsene - på en positiv måte. Det handler om meningen med livet. Og i deUSYNLIGE også om meningen med døden."

Etter filmen kom jeg hjem til Pizza fra Union Pizza. Beste Pizza-shappa i heeeele Drammen! Burde prøves! :-)

Dagen ble ikke helt som planlagt, men jeg har hatt en kjempefin søndag. Nå skal jeg legge meg og soove! Det blir utrolig deilig!

God natt! :-D

0 kommentarer: