tirsdag 30. september 2008

Good Morning!


God morgen alle sammen!
Jeg tittet innom bloggen å så at jeg kanskje hadde vært litt for ekstrem på bilde-fronten i det siste... Så nå skal jeg slappe av med det, med mindre det er det folk liker å se på da? Isåfall, gi meg ett hint!
Legger ved ett lite bilde av en syk Sandra bare.. Hehe...


Jeg har alltid, helt fra jeg lærte å skrive, elsket det! Samme hva det var, jeg skrev, og skrev og skrev.. Jeg husker da jeg var 9-10 år. Jeg lagde bøker, lånte pcen til pappa, skrev noveller og lagde tegneserier. Da jeg gikk på ungdomskolen, og vi skulle skrive stil/oppgaver, så klarte jeg sjelden å få min under 5-6 sider, nesten alltid på 10-12 sider, så hvis dere lurer på hvorfor jeg skriver så mye her, så har dere grunnen der. Jeg har alltid likt å skrive, rett og slett! :-)

I dag er det regnevær ute, og jeg sitter inne med masse klær og fryser. Jeg er blitt værre, halsen gjør kjempevondt og hodet verker. Nakken min er ikke mindre stiv i dag den heller, for å si det sånn, så i dag blir det for det meste å være hjemme og holde meg på sofaen eller i senga. Skal en liten tur å sitte barnevakt i kveld, men jeg har tatt med meg Ida (snille, snille Ida! ), så jeg tror nok jeg skal orke det da. Stakkars Ida, hun får jo stått på litt tenker jeg, for det er ikke sikkert jeg orker så alt for mye... Hehe...


Vet dere hva jeg vil?
Jeg vil reise en tur jeg... Reise laangt bort, og leve på en heeelt annen måte enn jeg gjør nå. Tenk hvor kult det hadde vært a!
Min store drøm er egentlig å ta meg ett år eller to fri, og reise på skikkelig backpacker tur. Kanskje ned til Asia å jobbe som frivillig med barn. Det hadde virkelig gitt meg masse, det er jeg sikker på!
Og kanskje jeg faktisk får til å gjøre dette en dag, hvem vet!?
Akkurat nå har jeg tre hunder, bil-lån, hus-lån og samboer som holder meg her hjemme, men kanskje jeg en vakker dag får han med meg. Det hadde vært noe det! :-)


Iallefall (for dere som ikke kjenner meg, siden det har vært 57 stk innom siden siden i går ettermiddag! Jippiii..), så føler jeg at jeg også får gjort endel her hjemme også. Jeg er for tiden tilkallingsvikar i 3 forskjellige avlastning- og barneboliger, avlaster for 3 stk, og besøkshjem også for 2 av dem. Jeg sitter også barnevakt, og føler jeg gjør en god jobb med dem som trenger litt ekstra! Dette er jobber jeg elsker, og jobber jeg trives veldig godt med!
Men, målet etterhvert er å få jobbe innenfor barnevern! Det hadde vært drømmen. Gjerne som beredskapshjem! Det må virkelig være givende å kunne hjelpe de som virkelig trenger det så veldig i den situasjonen de er i der og da, og den situasjonen de har levd i de årene de har levd.
Desverre så er jeg for ung, noe som irriterer meg bra mye når jeg ser jeg har muligheten og vet jeg kan klare det, og det trengs så utrolig, men fortsatt er jeg noen år for ung..


Anyway...

De jobber som bare det utenfor her, med asfalten og sånn, så det rister i hele leiligheten.. Ganske irriterende! :-(


Kommer sikkert tilbake senere med innlegg! Skrivekløe vet dere!


See yoU!

0 kommentarer: