fredag 26. september 2008

Endelig Helg...

Ja, dere.. Da var det endelig helg..
For meg har dette vært en stressende uke. Om ikke i jobb-måte, så iallefall i tankene. Jeg har hatt alt for mye å tenke på denne uken.
En ting som har vært veldig sentrert denne uken har vært tanken om å kjøpe huset i Røyken som vi var å så på på søndag. Vi har jobbet, slitt, tatt masse telefoner, møter, overtalelser og alt mulig for å få i orden finansieringen og alt. Vi hadde helt klart tenkt å legge inn bud... Helt til i går!
I går var moren til Peter, og samboeren hennes med oss å så på huset. De var absolutt ikke overbevist, og rådet oss sterkt til å IKKE kjøpe dette huset...
Dette endte med at vi ble kjempeskeptiske, og har nå bestemt oss for å ikke legge inn noe bud.
Egentlig ganske leit, men nå får vi bare se fremover, håpe at leiligheten blir solgt med en stooor budrunde, og at drømmehuset med drømmehagen dukker opp rett rundt hjørnet!

I dag har jeg vært på jobb fra 7.00 til 15.00, og etter det dro jeg å hentet Sondre i barnehagen. Vi tok med oss Bagera å dro en tur til skolen, hvor vi gikk tur med Lilo og Caroline. Etter dette var Sondre kjempesliten, så Sondre sovnet ganske kort tid etter vi kom hjem.Nå har Peter vært å leid en film, og vi skal kose oss sammen med den nye Varg Veum filmen, Kvinnen i Kjøleskapet, og en pose ostepop!
For en fredagskveld! :-)
Dette blir deilig etter en lang uke!

God fredagskveld, alle sammen!

0 kommentarer: