onsdag 7. januar 2009

Mitt 2008

Jeg MÅ bare prøve det Kine hadde gjort på sin blogg, jeg.. Det var nemlig litt morsomt.. Hehe...

Mitt år fylt inn i Alfabetet! :-D

A- Arbeid.. Dette året har vært fylt med ALT for mye Arbeid, da jeg har bare i år hatt nesten 10 arbeidsgivere og jobber på en gang. Litt av en kabal å få ukene til å gå opp, men jeg klarte det! (Noe jeg har bestemt meg for å lavære neste år! )

B- Bagera, verdens beste Bagera! Godgutten min!
-Bronkitt... I fjord begynte jeg året med Bronkitt, noe jeg IKKE har tenkt å gjøre dette året! Bronkitten fikk meg til gi opp treningen, så nå er det på tide å ta det opp igjen for fullt, ikke bare halvveis.

C- Caroline, deg har jeg sett mer og mer til i 2008, og jeg håper det blir enda mer i 2009!
- Cebu.. Ett utrolig pent sted i Filippinene... Jeg VIL tilbake!

D- Daydreamer... Det var vell sensommeren 2008 jeg startet denne bloggen.. Og navnet har jeg valgt akkurat fordi jeg rett og slett er en skikkelig dagdrømmer, som ofte drømmer meg helt bort...

E- Even Andreas, Min sistefødte nevø som kom til verden 23. mars 2008.
-Eli! Jeg fikk endelig tatt meg sammen og besøkt den utrolig gode barndomsbestevenninna mi i Kristiansand! Alt for sent, men bedre sent enn aldri. Vi hadde det kjempemorro, og det er absolutt ett must for 2009- Mer Eli! :-D


F- Filipinene... Filippinene fra Juni til Juli er den beste ferien jeg NOENGANG har vært på! Tusen takk Divina for at du tok meg med dit, Tusen takk pappa som lot oss være med, Tusen takk min kjære for ett utrolig hyggelig selskap, Lolita- Tusen takk for at vi fikk bo hos deg.. Alle andre- jeg er kjempeglad for at jeg ble kjent med dere!

G- Gåturer... Året har vært preget av mange turer langs elv og strand, skog og vann. En ting jeg elsker ved å ha hunder, er at man faktisk MÅ ut på tur..

H- Hege! Jeg har fått en ny, utrolig god, venninne.. Vi har jo kjent hverandre lenge, men det er først nå vi har blitt ordentlig "kjent". Takk for mange fine stunder!
- Hyttetur. Jeg var med Margrethe på Skeikampen på hytta hennes, hvor jeg var masse når jeg var liten. Vi hadde den koseligste jentehelgen på lenge, med vin, peiskos, og god mat!

I- Ida! I 2008 har vi gjort mye morro, som å alltid havne opp på Ikea, Loppemarkeder og via finn. Mange koselige turer, og mange koselige kvelder med deg! Jeg håper på flere!

J- Jentekvelder... Det har ikke vært mange av dem, men jeg har prøvd så godt jeg kan å invitert inn til jente kvelder, og noen har vi da fått til.. Absolutt ett must for 2009 det også!

K- Kinoturer... Dette har vært ett år fylt med mange kinoturer.. Jeg og Nina har hatt det som fast å få med oss gode kinofilmer, jeg har vært på kino med venninner og så har jeg jo Helle og Sondre som jeg ofte tar med meg på kino! Mye bra sett i 2008.

L- står først og fremst for LINDA! Den beste søsteren i verden.. Hun går meg skikkelig på nervene, gjør meg fly forbanna og kjempeirritert, men fortsatt vi gjør sååå mye moro sammen, vi kan snakke om alt, du stiller alltid opp og er alltid med på moro. Du er den beste søsteren noen kan ha, og jeg elsker deg over alt annet!

M- Mamma, jeg er kjempeglad i deg.
- I år må jeg ha mer Margrethe! Vi har rett og slett sett hverandre for lite i 2008, selvom vi har tatt oss sammen. Kjempeglad i deg, jenta mi!

N- Nina er halvsøsteren min, og som årene har gått har vi bare kommet nærmere og nærmere hverandre. Det er jeg veldig glad for.
- Nemi, du flyttet inn her 2. juledag 2007, og har bodd hos oss over ett år nå. Du bringer glede, smil og latter hvorenn du går!

O- Overraskelsesfest for meg på bursdagen min. Snille, snille Peter, og alle vennene mine som stilte opp- Takk for en overraskelse jeg IKKE hadde forventet meg! :-)

P- Pappa... Jeg er utrolig glad i deg pappa! Verdens Beste Pappa!!!
- Peter... Jeg elsker deg! Takk for enda ett flott år sammen. Du er den beste kjæresten og forloveden!

Q-

R- Regn... jeg synes faktisk det har vært endel regn i 2008...

S- Stundene... Alle de gode stundene som har vært gjennom hele 2008.

T- Tante.. Jeg ble jo tante for 4. gang i Mars 2008. Ved siden av dette er jeg tante til en på snart 6, en på 3,5 , ei på 3 og godgutten født i 2008..

U- UNGE MØDRE!!! Vi har fått helt dilla på FEM-tv`s Unge Mødre! Kjempemorro, og jeg har nesten hver eneste tirsdag bedt inn til ungemødre-kveld hos meg. Vi har alltid noe digg, koser oss og prater. Det går ofte langt over sendetid også, da det alltid er noe morro både før og etter serien, men det har vært så koselig å ha disse faste tirsdagene hvor vi har møttes en liten jentegjeng!

V- Venner! Jeg er glad for at jeg har såå mange gode venner!

W-

X-

Y- Ypsilon ble bygd her i Sommer 2008.

Z- Zita! Verdens beste hamburger-shappe. Ingen over, ingen vedsidenav!

Æ-

Ø- Ønsker... Jeg har mange mange ønsker, og jeg har fått oppfylt endel av dem i 2008, og håper på å oppfylle enda flere i 2009.

Å- Året har vært ett veldig bra år! :-D
Jeg har sikkert glemt noe, men det her er det jeg kom på når jeg satt å skrev.. Fyller evnt. på.. ;)

0 kommentarer: