fredag 30. januar 2009

Ja, da var det plutselig gått en stund siden sist jeg blogget. Merker at selvom jeg er sykemeldt, får jeg lissom ikke overskuddet til å gjøre de tingene jeg liker. Det har blitt bedre, men det er nok en lang vei å gå..
Jeg tok plutselig tak i en ting jeg burde gjort for lenge siden her om dagen.. Akvariet..
Plutselig spør Caroline eller Hege meg om hva som drypper sånn.. Det var jo selvfølgelig akvariet.. Jeg hadde helt glemt det bort, der det har stått på og med alt i gang uten en eneste fisk. Så jeg tok en liten oppryddning.
Akvariet ble flyttet til kjøkkenbenken, for å være litt mer sentralt enn inni ett hjørne, og jeg vasket og renset det, og inn flyttet en liten herremann, hans to damer og "ryddehjelpen" hans.

Herremannen har ikke fått noe navn enda, og ikke har hans samboere heller. Tar gjerne imot tips. Vet at min kjære kusine pleide å kalle dem ting som Svein, Åge og sånn, så jeg er altså åpen for alle mulig forslag.
Prøvde å få tatt noen bilder av dem, men fikk bare noen få bra, her er to av dem. Begge av herremannen.


Ellers gikk jo tirsdagen forbi med Tv-kveld som vanlig. Og alltid like koselig. Denne gangen var Caroline med også, noe som var kjempekos! Standaren er jo meg og Hege, å så kommer Caroline og Ida når de har muligheten. :) Jo flere dess bedre!!
Denne gangen valgte vi å IKKE være sunne, så jeg og Hege kjøpte inn både sjokoladekake, hjertestrø OG daimsjokolade (som jeg nesten spiste opp alene).

Ble litt fornøyd med denne kaka, som ble stekt i alt for liten form, men den smakte godt!

Ser kanskje ikke like delikat ut som den burde, men smaken er halve opplevelsen! ;)
Ellers har dagene kommet og gått. Jeg har såvidt begynt å lære meg å spille gitar. Jeg har fått en GOD hjelper- nemlig papi!
Og jeg er kjempefornøyd med det. Fikk låne Lillebjørn`s gitarbok også, så nå skal jeg komme meg igang. Ellers har det vært noen turer i skogen, en middag hos pappa og tv`kvelder som har fylt hverdagen.

Jeg har også blitt sykemeldt en måned til, så nå skal jeg bruke enda mer tid på å stresse ned, finne ut hvordan jeg skal jobbe etter sykemeldinger og slappe av! Jeg skal virkelig komme sterkere tilbake enn hva jeg har gjort de siste månedene før sykemeldingen min.. :)
Det var en kjapp oppdatering fra mitt liv!
Gratulerer Dolce Vita med Lille Prinsen! :)
0 kommentarer: