mandag 19. januar 2009

Mandagen- ting å fikse..

Mandagen kom, og for meg betyr det egentlig ikke så mye annet enn at andre er på jobb.
Merker at jeg er sliten om dagen, men nå har Peter jobbet dobbelt lørdag, søndag og mandag, så skal bli godt når han har tid til å være litt hjemme igjen, for nå har han fri frem til onsdagskveld.
I dag hadde jeg endel ting som måtte ordnes. Først og fremst ville jeg prøve å sove litt lenge, fordi jeg sov utrolig dårlig i natt. Hadde flere perioder hvor jeg bare lå våken og tittet i veggen, det er så kjedelig. Men, når klokka var halv 10 klarte jeg ikke ligge der lengre.
Jeg sto opp, luftet hunder, lagde meg en god frokost, tok en dusj og reiste avgårde til veterinæren med Theo, som hadde helsesjekktime 11.30.
Sjekken gikk bra, og etterpå reiste vi å plukket opp Linda som skulle bistå meg med Sykmeldingsskjema-utlevering.
Var innom både Røyken, Drammen og Asker, og fikk heldigvis levert alle sammen. Godt å få det av samvittigheten. Så hentet jeg dataen min som hadde kommet fra reperasjon på Telebutikken, før jeg reiste hjem.
Når jeg kom hjem tok jeg med de store hundene ut på sletta, og lot de leke i snøen. Prøvde å ta bilder med mobilen, men det ble veldig dårlig. Har snødd så utrolig mye til i dag, at jeg måtte grave ut bilen, måke ut parkeringsplassen og når jeg luftet hundene sto jeg med snø til knærne, og Nemi og Bagera hadde snø opp til haka der de hoppet og spratt gjennom snøen. Var så koselig å se at de trivdes så godt i snøen. Det er jo kjempemorro å leke i den! :-D

Såå...

Viktige ting i uka som kommer:

*Slappe av
*Gå turer i skogen
*Være sammen med min kjære
*Hotel c, babylåneren, Unge Mødre og Frustrerte fruer
*Info møte om Fosterhjemsarbeid
*Ridetur
*Jobbe med meg selv! :-)



0 kommentarer: