søndag 11. januar 2009

Ja, da var en ny helg kommet, og en ny helg gått.. I dag er det søndag, og jeg synes dagene bare flyr avsted, og alltid har man noe man skal gjøre, burde gjøre eller planlegger å gjøre. Men på tross av alt dette, synes jeg faktisk aldri jeg kommer i boks.

Her en dag i forrige uke, skrev jeg en liste over ting jeg ville gjøre i løpet av dagen. Det gjorde det faktisk lettere, og jeg kunne krysse av en etter en ting på listen. Det var veldig godt, og når jeg bare hadde 2 punkter igjen av ca. 15, sa jeg meg fornøyd. Da hadde hele dagen gått, og jeg hadde fått puzzlet med både små og store ting i og utenfor heimen. Det sto igjen å vaske gulv, og å unne med en tur i solariumet, og begge deler ble droppet for en tur forran dataen og så en tur i sofaen. Vel fortjent!

Sånn føler jeg alle dager går. Man rusher gjennom alle ting som skal nåes, og tilslutt er man så utmattet at man ikke får til å gjøre annet enn å sette seg ned, og bli sittende.

Jeg har derimot bestemt meg for å gjøre noe med det!
Nå som solen kommer opp tidligere, og går ned litt senere, ser jeg frem til å få mer energi, og komme litt mer i mål... Kanskje jeg skal sette meg færre "punkter" å fullføre, eller kanskje jeg rett og slett skal fortsette med det vanlige, og heller håpe jeg får overskudd til det lille ekstra..
Veien til mer energi er ikke helt bestemt enda, men den inneholder både glede, latter og en god dose selvbeherskelse.
Klarer jeg det mon tro?

Det aller viktigste er å ikke sette seg for store mål, tror jeg. Og denne gangen skal jeg ikke gjøre det.
Mitt mål er å få mer energi, få mer "livsglede" og alltid ha noe å se frem til! :-)
Synes egentlig dette er gode mål, og jeg tror ikke de er uoverkommelige, tvert imot!

Denne helgen har gått med til en tur ut i gode venners lag på fredag, en kveldsvakt på lørdag og en dagvakt i dag, søndag. Nå er det 4 uker igjen til neste ordentlige jobbehelg, og fremover skal jeg faktisk helliggjøre helgene litt, for min egen del! :-D

0 kommentarer: