tirsdag 30. desember 2008

Romjulen....

Hei igjen folkens.
Da var det allerede en stund siden jeg hadde mitt siste innlegg.. Har drøyd det litt mens jeg panisk har leitet etter overføringskabelen til kameraet, uten hell, så derfor kommer ett bildeløst innlegg... Igjen..

Romjulen har gått så fort, og jeg har enda ikke fått noe svar fra skolen jeg fikk tilbud om stilling på. De tilbydde meg å begynne 5. januar, men jeg vil først ha svar på noen spørsmål, så vi får se hva det blir til..
Ellers har jeg vært litt småsyk i romjulen, men trosset kropp og sjel og dro ut på 2. juledag fordet.
Det ble en hyggelig, og litt lengre kveld enn forventet, men det får bare være. Møtte masse kjentfolk på byen, og hos oss på vors var Linda, Ståle, Anders, Caroline og Leif. Koselig gjeng å feste med!
Desverre var jeg ikke sterk nok til å stå imot på lørdagen og, så det ble en kjapp bytur denne dagen også, noe jeg HELT klart gjorde feil i.. Ikke bare ble det langt mer drikke og fest enn planlagt, men kroppen min var vell egentlig ikke helt i form i første omgang, og det gjorde ikke akkurat godt på den med en "2`dagers".
Men men, siden året allikevel har vært fylt med minimalt med alkohol og fest, så er det jo forsåvidt greit å avslutte med ett ordentlig skippertak! ;-)

Når skippertakene var over, hentet jeg Helle og hadde henne hos meg fra søndag til mandag. Vi var på kino, hos pappa å spiste middag, på lekeland og koste oss hjemme med hundene. Etter jeg hadde levert henne på mandag var jeg hos Hege å så på film. Vi koste oss med litt digg, bilder, prat og filmene (som egentlig ikke var kjempebra i førsteomgang..). En hyggelig kveld. En kjapp tur innom kjentfolk i Sylling før jeg dro innom et nach og så hjem. Ble en lang kveld, igjen... (denne gangen uten alkohol) og kroppen fungerer deretter i dag... Våknet og var IKKE i form, og jeg som endelig trodde jeg hadde kommet meg på rett spor igjen etter litt for mye sykdom, men neida... Så, denne tirsdagen blir tilbragt isfrossen forran en glovarm peis, med teppet over meg og dataen på fanget.

Travel jul med sykdom, selskaper og alt som hører med, men fortsatt en veldig koselig og bra jul! :-D

Så.. Nå er det nyttårsaften i morgen... Ønsker dere alle sammen derfor en super nyttårsfeiring! :-D

0 kommentarer: