lørdag 13. desember 2008

God Kveld Alle Bloggere!

Jeg skulle vel egentlig blogge litt sist Torsdag jeg, meen.. Nå ble det ikke helt sånn...
Onsdagskvelden endte som jeg trodde på sykehuset. Var der til halv fem, og kjørte da kona til pappa hjem til Sylling før jeg selv dro hjem å la meg.
Jeg fikk heldigvis fri fra jobben på Torsdag, for når Torsdagen kom var jeg helt skutt. Sliten og trøtt...

Begynte dagen med en tur på Cafè å spiste frokost med Søsteren, før vi dro til pappa på sykehuset. Han var til undersøkelse hele formiddagen, så vi måtte derfor bare smøre oss med tolmodighet.
Når jeg allikevel var i Drammen var jeg innom Nyhetshjørnet å hentet Kameraet jeg hadde vunnet.. Og det var KJEMPEStilig! :-D

Ellers hadde jeg en dårlig natt natt til fredag, men fikk heldigvis sovet sånn passe lenge, før jeg dro på jobbintervju.
Virket som om intervjuet gikk bra, selvom jeg følte at de stilte meg lite spørsmål.
De skulle gi meg en tilbakemelding innen Torsdag neste uke, så vi får se. Venter også på mail fra to rekrutteringsfirmaer i Drammen som har søkt etter barnehage assistenter. Vet ikke helt hva jeg ønsker å gjøre, nemlig..
Synes det virker spennende og lærerikt å jobbe på skole, men lurer på om jeg fortsatt ønsker å prøve meg litt mer i barnehage dersom den rette barnehagen og en småbarnsavdeling dukker opp.....
Fredagen gikk, med shopping fra rett etter intervjuet og til langt på natt. Har nesten fått handlet alle julegavene... :)

I dag har jeg vært på dagvakt, og merker jeg mangler endel energi de siste dagene. Har vært litt tøft for meg den siste uka, så jeg håper det blir bedre etterhvert. Skal prøve å bruke hver ledige dag/kveld på å samle energi...
I morgen skal jeg på kveldsvakt, og så begynner litt fri for min del..
Mandag skal Even være hos meg hele dagen, og så skal vi se om vi rekker en sverige-handletur på ettermiddagen. Tirsdag skal jeg møte Linn Maria på Cafè for å snakke litt sammen om PRIDE-kurs og Fosterhjemsarbeid. Er godt å ha noen å stille alle disse rare spørsmålene til! :-)

Så begynner jobbuka mi igjen med Sondre på tirsdags kveld, 8-23 jobb på onsdag, dagvakt på torsdag, dagvakt på fredag, sondre fra fredag til lørdag så... JENTEJULEBORD på Lørdag kveld! DET blir koselig!
Vi skal forresten spise pinnekjøtt, noe jeg aldri har laget før, så det blir spennende å se om jeg fikser det (med hjelp fra noen gode støttespillere tror jeg! ;-) )
Tipper jeg kommer innom med noen bilder så fort jeg får varmet opp kameraet mitt her.. ;-)

0 kommentarer: