onsdag 31. desember 2008


Og så var vi kommet til den aller siste dagen i 2008...
Det har vært ett år fylt av glede, latter og smil, og også frustrasjon, sinne og fortvilelse, men alt i alt- ett veldig fint år!
Ønsker dere alle de beste ønsker for 2009! Lev livet, ikke spar på latter og smil! Ikke tenk så alt for mye, bare gjør det som føles riktig. Husk: Du lever bare en gang, og du får mest sannsynligvis ikke den samme sjansen igjen! Gled deg over de små tingene i livet, ikke bruk tiden på å vente på de store gledene, for de kommer og går like fort som alle de små gledene i hverdagen!
Ta vare på dine nærmeste, fortell dem hva de betyr for deg, og hva du setter pris på ved dem. Ikke legg deg sinna... Gjør opp! Hvis det er noe du ønsker å si- Si det! Man vet aldri når eller OM man får den samme muligheten igjen!
:-D
Til alle mine nære, kjære, gamle og nye venner: Tusen takk for ett flott år! Dere har alle vært med på å gitt meg ett supert år, med mange gode minner og mange flotte opplevelser. Takk for mange gode dager, kvelder og netter. Takk for mang en god fest, og takk for all latter!
Jeg er utrolig glad i dere alle sammen, og setter veldig pris på dere!
GODT NYTTÅR!

0 kommentarer: