lørdag 6. desember 2008

Helg igjen...

Å nå er helgen her igjen..Med snø, julestemning, noen utslitte sjeler og ellers bare herlighet.
I helgen skal Sondre være hos oss, og helgen for oss startet med julegrøt og kos forran peisen før kvelden kom. Når Sondre hadde lagt seg koste jeg meg med to filmer jeg hadde leid, godis, potetgull og masse stearinlys. Var utrolig koselig, faktisk!
Peter var på julebord og ble borte til langt på natt.

I dag sto jeg opp litt sent pga. dårlig nattesøvn, og Sondre hadde allerede vært våken noen timer å kost seg med kjeks og saft som jeg hadde satt frem til han. Når Peter sto opp koste vi oss med en deilig frokost, før det bar ut på tur i den deilige snøen!
Og jeg hadde jo den lure ideen, så vi festet rattkjelka til Nemi, og Nemi dro Sondre på denne hele turen. SOndre synes det var kjempemorro, og Nemi så ut til å like å jobbe litt på denne måten.
Måtte jo ta et bilde så dere fikk se..
I kveld skal vi på Fillipinsk Julebord i Drammen, sammen med pappa, Vina, Nina, Didrik og kanskje Per Øyvind. Det blir koselig.

Fikk forresten en oppdatering fra Sos-barnet mitt i dag også, med bilde og brev. Utrolig koselig. Rahel, som hun heter, er fra Etiopia og har vært mitt fadderbarn i snart to år. Hun er kjempesøt, og har akkurat begynt i barnehage som hun trives veldig med! Ellers liker hun å "kokkelere", synge, huske og danse. Høres ut som en skikkelig søtnos! :-)
Ha en flott Lørdag alle sammen, og bruk den godt!
Si noe koselig til alle du er glad i og bryr deg om, for det er viktig å ta vare på de man er glad i! :-)


0 kommentarer: