søndag 7. desember 2008

Maligayang Pasko!

HAPPY CHRISTMAS!!!
I går var jeg, Sondre og Peter med pappa, Vina og Femy på Fillipinsk Juleselskap! Dette var kjempekoselig, utrolig masse folk, utrolig masse god mat, kjempegod dessert og kjempehyggelig selskap.
Vi koste oss masse, og Sondre fikk både lekt med masse andre barn, dansa på diskotek sammen med meg, julegave av julenissen OG vunnet en premie i lotteriet.
Det var også lenge siden jeg og min kjære hadde hatt noe særlig tid sammen pga. en travel jobbuke, så det var ekstra koselig å være der med han!
Her kommer noen bilder fra kvelden:
Min kjære pappa i en dyp samtale med Peter. Sikkert om ett eller annet med bil eller boxing.. Hehe..
Så ett bilde av min kjære, som forresten HATER å bli tatt bilde av.. Hehe..
Ett utvalg av litt av dessertene. Melon, Krydderkake, Gulerotkake, Eplekake, Mandarin og Riskrem med saus! Naaaam!
Sondre som sitter pent å venter på JULENISSEN!!!!
Det var utrolig mange barn der, og dette er bare noen av dem, jeg fikk ikke plass til alle på bildene, og det var mange om å ta bilder av de små!
Julenissen kom i år også, og såååå mange barn som hadde vært snille. Var kjempemorro å se kanskje 60 barn sitte så pent og rolig å se på julenissen delte ut gaver. En ting jeg la merke til underveis, er at Fillipinske barn har utrolig mange PENE navn! :-D
Vi kom hjem sent i går, og Sondre og jeg sov vell til litt over 10 i dag. Det var deilig for oss begge to etter en lang dag med masse lek ute og så det store selskapet.
I dag har vi ingen store planer, annet enn at vi 14.45 skal på kino å se KURT BLIR GRUSOM! Det gleder vi oss til begge to!!!


Ha en flott Søndag alle sammen!

I morgen er det en ny uke, med nye muligheter!!! :-D

4 kommentarer:

Hege sa...

Juhu, jeg blir med, og jeg gleder meg! :)

Line! sa...

Så koselig =) Må jo spørre, hvem er Sondre egentlig? Ser ut som en herlig liten gutt!

-Daydreamer sa...

Sondre er en av barna jeg har her på avlastning og besøkshjem. Han er hos meg en helg i mnd og en dag i uka.. :) Han er kjempeherlig!

Line! sa...

Så koselig =)