søndag 12. juli 2009

Uken som kommer.....

Egentlig så skulle vi inn i hus om 2 dager, ha overtagelse på leiligheten vår, og ventet besøk fra Molde om 4 dager. Etter dette skulle vi passet hunder i ca 10 dager, mens vi koste oss hjemme med huskos. Når disse dagene var gått skulle vi ta oss en liten tur til Molde, å besøke min familie....


Sånn ble det ikke......

Mandag som var, ringte banken meg, å fortalte meg at vi hadde missforstått, som hun så pent sa, og at pengene ikke ville være inne hos megler før ca 10-14 dager etter underskriving!?!
Vi skriver under på mandag, og har allerede snakket med banken, som har gitt oss lov til å overta dagen etter underskrivingen, fordi da ville alt være på vei og klart.. TENK å ringe oss en uke før overtagelse å si noe sånn.. :-(

Så, der sto vi... Ikke kunne vi flytte inn i hus, ikke kunne vi gi fra oss leiligheten, ikke kunne vi ta imot besøk fra Molde, ikke kunne vi passe hunder... Ikke kunne vi kose oss i huset, og vi kunne heller ikke reise til Molde i slutten av ferien, siden vi da mest sannsynlig hadde mer enn nok med å flytte i hus..

Så, uten tak over hodet i 8-10 dagers tid, og med ingenting å tilby hverken den ene eller den andre, måtte vi begynne å tenke....


Tilslutt ble vel ferien seendes litt mer sånn her ut:
Mandag til tirsdag: Flytte alt fra leiligheten og opp til pappa sitt hus + vaske ut av leiligheten.
Tirsdag/Onsdag: Være klar til å gi fra oss leiligheten.
Onsdag- overtagelse av hus: FERIE i MOLDE! (Ikke minst tak over hodet! ) :-P

Selvom det ikke ble helt som jeg håpet, så blir det nok en koselig tid fremover! Forhåpentligvis ikke flere overraskelser eller sånn tull..

Et av de vakreste stedene jeg har sett i Norge: RomsdalenFotobilde av Molde.
Hvert år reiser jeg og min kjære 1 eller flere turer til Molde. Sånn har det vært siden vi ble sammen, og sånn har jeg hatt det hele mitt liv.
Jeg er halvt moldenser, og jeg trives veldig godt i Rosenes By, og sammen med min øvrige familie! Ikke bare har jeg vært så heldig at min kjære også stortrives der oppe, men han har og fått utrolig god kontakt med min familie, har felles interesser (Les jakt og fiske) med min kjære kusine sin mann og har tilogmed vært på ferie der alene! :-)

Jeg på min side, har hatt den glede av å få inn litt tilskudd av bil-morroa jeg har i blodet fra Bergens-siden, ved at min kjære kusine er aktivt med i Am-Car molde (http://www.moldestuket.com/) og min kjære fetter er fartsgal.. :-P
Hver gang jeg er i molde blir det turer med båt, firhjuling i fjellet, råning med AmCar og masse annet morro!
Bilene i rekke følge fra toppen er først min kusine sin kjæreste sine to bilder, og tilslutt rånevogna til min kusine Line. Den har vi hatt litt morro i! ;-)
Så, jeg GLEDER meg til tur oppover til uka, og det skal bli godt å komme seg litt bort fra "flyttekaoset" her hjemme. Vi har nemlig de 2 siste ukene bodd i poser og bagger på Konnerud, på palasset til Svigermor! Det har vært kjempefint, men jeg må innrømme jeg gleder meg til å kunne se i skapet etter klær, og ligge i min egen seng! :)

Vi er også så heldige å få møte på Jazz-festivalen! :)

1 kommentarer:

Benedicte sa...

flaks at du slapp unna Mode-Brann da... hi hi... God Tur!! :)