søndag 26. juli 2009

Kommet i hus !

Da har vi endelig kommet i hus, etter mye om og men...
Desverre kommer det ikke bilder av huset i dette innlegget, men jeg skal oppdatere med det når jeg får tatt bilder osv.
Det har nemlig gått litt i ett. Vi tok over torsdag formiddag, og iløpet av dagen var mesteparten av møbler inne, og vi hadde litt i underkant av 20 stk innom for å titte på huset, noe som var utrolig koselig!!!

Fredag gikk med på tur til sandefjord for å hente sofa, og jeg har gjort som så mange andre i "Blogglandia", og skaffet meg Ektorp 2+3 seter fra Ikea. Fikk kjøpt utrolig billig brukt, og fikk med trekk i beige, hvit, sort og rød! :)

Jeg har som sagt hevet meg på bruktbølgen, og vi har fått så å si alle hvitevarer brukt for en billig penge, og nå også sofaen!

Lørdag kom Puma, Marthine Linnea og Christian, som alle skulle være over til søndag. Da var vi ikke mindre enn 3 hunder, 2 barn, 2 voksne og 1 kattunge. ;-)

Ble ikke så mye gjort i huset denne tiden, men en sliten Marthine Linnea sluknet på sofaen i 17-tiden. Hun var ikke helt i form, stakkars, og gråt masse og var SLITEN!

Nydelig par, hva? ;)

Det ble mye gråt disse to dagene, og jeg sier bare: All ære til mødre som holder ut! Kan vel tenkes det ble litt ekstra med gråt disse dagene, siden hun var syk og ikke hadde mamma og pappa der, men jeg kan iallefall prate for meg selv å si jeg ble ganske sliten, selvom det var koselig med besøk.. :)

Fikk også tatt noen nye bilder av Mirakel.Hun er jo bare skjønn da.

Vi får ikke nett i huset før 14.august, så jeg er innom hos pappa nå, og låner nettet der. Vil derfor være lite oppdatering fra min side på en stund, men jeg kommer igjen med noen bilder av huset når vi har ryddet litt ;-)

Er forresten på jakt etter en stor skrivepult, gjerne med overbygg på, til scrappekroken min, og kommoder i hvitt, + bokhyller hvis noen kommer over noe eller vet om noen som skal selge.


1 kommentarer:

Line! sa...

Grattis med innflytting i nytt hus!!
Og for en nydelig liten pusekatt da! =)