torsdag 30. juli 2009

Oppdateringer fra meg...

Da var jeg kommet meg innom pappa igjen, for å låne nettet.


Jeg må jo en tur innom facebook, farmen min, bloggen min, bloggene deres, dt.no, finn.no og ikke minst betale noen regninger.


Det føles helt rart å plutselig bo i ett hus med dårlig mobildekning, ingen tv og heller ingen internett....
Dette vil selvfølgelig bli litt bedre, for vi har bestilt Canal Digital`s største pakke som kommer i posten iløpet av noen få dager (jeg gleder meg til å få ANIMAL PLANET!!!), og Internetten kunne de ikke åpne før 13. august, men den er jo underveis den og.
I går var jeg og Peter en kjapp tur i Larvik for å hente gjerdet vi skal sette opp rundt tomten. Der møtte vi Hege, og jeg og Hege tok en kjapp tur innom Kreativ Hobby, før det bar til middag på resturant.


På ettermiddagen kom Ida og Vegard innom, før Margrethe kom innom på kvelden.


En kjempekoselig dag!

Sent den kvelden tok jeg en tur inn til Oslo for å hente en skrivepult jeg fant brukt på finn.no, og ja, jeg har virkelig blitt bitt av bruktbasillen. Pulten var helt perfekt, nesten ikke en ripe på den, og isteden for å betale rundt 1000-lappen, betalte jeg hele 400kr.. :)


Denne pulten blir satt oppe i stuen oppe, og skal brukes som Scrappe-krok. Utrolig flott pult med mange muligheter! :D

Jeg fikk også denne Ikea Expedit hyllen av Margrethe. Har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal sette den enda, men den kan være fin til å ha bøker, bilder og pynt i! :D

Det vil komme mer oppdateringer fra min side senere, men nå skal jeg betale noen regninger, før jeg skal hjem igjen! :)

0 kommentarer: