torsdag 7. mai 2009

Så var det ett innlegg....

Fra meg igjen, da...
Fikk regelrett kjeft fordi jeg var dårlig på å kommentere, OG oppdatere nå, så da må jeg ta meg litt sammen! ;-)Dagene her har nemlig gått litt i ett, og jeg har egentlig mistet litt bloggelysten, fordi det har vært så mye annet å ta seg til...
Ikke minst har det kommet VÅR, noe som gjør at jeg tilbringer mye mindre tid forran dataen enn når det er vinter og kaldere ute.
I år har det nesten vært litt spesielt, for så fort jeg kjente sola varme, så klarte jeg ikke slå meg til ro inne.... Egentlig litt deilig, og her kommer noen bilder av det jeg har gjort så å si hver kveld den siste uka: Nemlig tur langs elvepromenaden med Bagera!
Ellers går det endel i rydding og vasking, siden vi nå har begynt med visninger på leiligheten...

Det har vært ganske slitsomt, synes jeg, men sånn er det nå bare. Jobben må gjøres, og ser det pent ut her, så er det helt garantert enklere å selge!

Vi skal forresten ha 2. visning på søndag, og innimellom dette var det også en privat visning på forrige søndag, så litt rydding, vasking og ommøblering av ting har det blitt!


Vi har også sett oss ut ett hus vi veldig gjerne vil ha, men jeg synes kanskje ikke det er det rette å legge ut om her på bloggen enda, men vi skal se på det på førstkommende torsdag igjen, og da se om vi kan bestemme oss enda litt mer. Vi har vært så heldige å få litt første prio. så nå håper vi bare på å selge leiligheten!!! ;-)

Så, idag...

I dag har vært en litt travel, men hyggelig dag!
Først hadde vi samtale med fosterhjemstjenesten her hjemme, før Peter dro på jobb, og jeg reiste til Sandvika for å møte Benedicte for første gang! ;-)
Hun snakker jo BERGENSK!! Så jeg fikk min trening i å skjønne dialekter, men etterhvert synes jeg det gikk ganske så "kjekt!" ;-)


Vi hadde det iallefall veldig koselig, og vi startet med å titte i butikker, før vi havnet på Perlebutikken ( ?), hvor vi lagde hvert vårt smykke...
Dette ble mitt resultat:
Etter dette møtte jeg Hege en kjapp tur på Liertoppen, hvor jeg kjøpte meg noen pensko til konfirmasjon på Søndag! :)


Ellers så er det også noen nyheter på kortfronten.. ;-)
Jeg har laget endel mer detaljerte kort i det siste, og også fått noen flere bestillinger. Det synes jeg er kjempemorro, og hvis noen ønsker å bestille kort, så blir jeg BARE glad til! :-D


Her kommer noen av kortene:
Så, da kan ingen si jeg ikke har oppdatert.. ;)

Ha en flott helg folkens!

2 kommentarer:

Hege sa...

Bra med innlegg hvert øyeblokk...?! Nå er det natta. Du har blitt skikkelig flink med kortene dine. Takk for en fin shoppingtur i dag.

Benedicte sa...

Så flink du er! :)
Det er jammen dielig med vår, fine bilder du har tatt, ser ut osm ett herlig sted å gå tur :)
Veldig fine kort du har laget, de er mye kulere med litt "action" på innsiden også.. he he :)
Sist men ikke minst, takk for i dag! :) det var kjempe koselig :) Kakaoen får vi ta neste gang :)