fredag 22. mai 2009

Oppdateringer fra meg...

Nå var det en stund siden jeg oppdaterte igjen, så her kommer en liten oppdatering fra meg..

Først og fremst, det jeg tenker mest på om dagen, at vi faktisk er ferdig med PRIDE-kurs, og 2. juni får vi beskjed om vi blir godkjente eller ikke!!
Det har vært en spennende, lærerik, vanskelig og interesant tid. Kurset har vært innholdsrikt, og hatt mange gode temaer, selvom det var mye jeg kunne endel om fra før av, var det alltids greit å få noen aha-opplevelser, og å ha noen diskusjoner!
Så hvem vet hva fremtiden nå vil bringe! Det blir en spennende tid fremover, og jeg har sommerfugler i magen stort sett hele tiden! :-)
Ellers gikk 17.mai flott! Fint vær, koselig selskap og ikke minst god mat og drikke! :-) Akkurat sånn 17. mai skal være!
Vi begynte dagen med å ha frokostbesøk av våre mødre, før vi tuslet bort til tivoliet og møtte Jørn Thomas med familie. t.
Etter karusellene var det tid for russetog, og Etter russetoget gikk vi til sentrum, hvor vi var å tittet en stund, før den eldre garde (alle utenom meg :P ) ble slitne og ville sette seg på Elvebredden. Vi satt der å koste oss med hvitvin, øl, kaffe og dessert. Veldig godt i solen! :-D
Etter dette tuslet vi hjem, og det ble grilling på meg, Peter, mamma, søsteren min og samboeren hennes. Kjempekoselig! :-D
Etter dette tuslet vi til tivoliet, tok noen karuseller, før vi satte kursen mot Pigen og uteserveringen. Der satt vi med godt selskap helt til trøttheten kom å tok oss, og vi tuslet hjem etter en lang og flott 17.mai! :-)
Mamma hadde med seg Theo, og jeg må bare legge ved to bilder av godgutten. På det siste bildet har han rotet rundt inni et fleeceteppe, og fått skikkelig elektrisk hår! :-P
Ellers har det vært kurs, visninger og turer i skog og mark. Legger ved noen bilder fra vi var på luftegården for første gang i år. Utrolig flott sted hvor hunder kan være løse! :-)Vi har tittet litt mer på hus, og selvom drømmehuset ligger i Sylling, så må vi nok belage oss på at vi kanskje ikke rekker å få solgt leiligheten vår så vi får kjøpt det. Vi har derfor tittet litt på andre muligheter også, og foreløpig har vi et ekstra øye på to hus i Sande, og et hus i Mjøndalen! :-) Blir spennende å se om leiligheten snart blir solgt. I dag skulle jeg egentlig ha visning, og sto opp halv 8, for å rydde og vaske. Og tror du ikke jeg får beskjed halv 10 at det ikke blir noen visning allikvel? Rett og slett litt irriterende, men men, det er jo ikke noe jeg får gjort med det... Vi fortsetter bare å krysse fingrene for at vi får solgt snart! :-)2 kommentarer:

Benedicte sa...

Grattis med bestått Pride Kurs.. :) Det var jo kjempe flott :)
Flotte bilder fra lutegården :) Er det den i Asker? :)

-Daydreamer sa...

Takk takk! :-D
Det er luftegården i Asker ja. Den er utrolig flott.. :)