torsdag 14. mai 2009

Gråværstorsdag...

I dag er en sånn dag, hvor man våkner og tenker; Skal jeg bli liggende bare litt til i senga?
Ikke blir man vekt av solen, ikke blir man vekt av fuglekvitter, neida... Jeg ble vekt av en ambulanse, etter å ha oversett trafikk og hastende mennesker på vei til tog, jobb og skole...

Nå lurer jeg på hva det var som gjorde at vi endte opp med denne leiligheten, midt i Drammen og uten hage...
Det har forsåvidt vært en grei leilighet, men det var jo så klart for oss hele tiden at vi ønsket flere hunder, hus og hage.
Før vi kjøpte leiligheten var vi på visninger på 2 hus i Sylling, med hage.. Lurer på hvor vi hadde vært i dag om vi hadde kjøpt en av disse husene...
Om dagen går dagene for det meste i drømming.. Det er så mye spennende som skjer fremover, og jeg klarer rett og slett nesten ikke vente! :-)
Veldig glad det er sånn, men samtidig blir jeg nesten litt frustrert når jeg ikke rår over ting selv, og bare må vente, og vente... Jeg er ekstremt dårlig på å vente, faktisk.. :-P
For å oppdatere noen (De som snakker med meg daglig har nok hørt det ENDEL ganger før), så kommer noen av de spennende tingene som skal skje i mitt liv fremover, her:
  • Jeg har bursdag 29. Mai!
  • Første helgen i Juni skal vi på NKK utstilling i Drammen, innom Lierdagene, ha besøk av Puma (valp på 10 uker!) OG jeg skal i jentebursdagsfest hos Hege!
  • Vi skal få solgt leiligheten (enn hvor lang tid det tar da..)
  • Vi skal kjøpe oss hus, når leiligheten er solgt.
  • Kanskje vi da flytter....
  • Førstkommende tirsdag er siste kursdag med BUF etat og Fosterhjemstjenesten, vi vil da ha igjen ett møte i begynnelsen av Juni, hvor vi blir godkjente/ikke godkjente fosterforeldre!! Prognosene ser veldig bra ut! ;-)
  • I sommer skal Peter og jeg ta med hundene på norsk ferie, og selvom jeg gruer meg litt, så gleder jeg meg masse til å ha en uke på fjellet med bare oss to, hundene og naturen, og tur til både Molde og Bergen, som er noen av byene på listen..
  • SOMMER!
  • I August kommer det.... En ny valp til oss!!!! :-D (dersom hus er i boks, vel å merke! ;-) )
  • Og selvfølgelig det mest spennende: Det kan være at vi, iløpet av sommeren/høsten/vinteren får ett fosterbarn i vår familie!!

Som dere skjønner er lista lang, og jeg kunne sikkert føyd på flere småting som jeg gleder meg til, men jeg skal droppe det for denne gang! :-P

I går tok jeg og min kjære oss en tur til pappa i Sylling på middag. Alltid like koselig.
Etterpå var planen en skogstur med hundene, og jeg kom på en nydelig tur fra Trolldalen til Tronstad, og vidre bortover Lierbanen.
Det var jo bare helt herlig i går, ikke for varmt, men fortsatt sol og deilig!
Har endelig fått igjen Speilreflekskameraet mitt, så det ble også tatt noen bilder!Jeg bare elsker disse klare vårtegnene!!!


Godgutten i farta:En siste ting jeg har tenkt litt over i det siste, er hvor utrolig heldig jeg er som har en samboer som jeg har felles interesser med.
Det er så utrolig deilig at vi er på samme plan, at vi liker å slappe av forran tv`en om kvelden, ta oss et glass vin når vi skal kose oss, ta oss en bytur med gode venner når det frister, og ikke minst at vi begge to elsker å gå turer i solen, både i skog og i by. Det å ha en felles interesse på hund synes jeg er er det beste! Kunne ikke tenkt meg ett liv uten hund, og det hadde vært utrolig kjedelig om jeg måtte presset min kjære til å godta det! :-)
Og selvfølgelig, den store gleden i å hjelpe folk, som ikke har det så bra som oss. :-)

0 kommentarer: