tirsdag 9. mars 2010

Sykdom, og kinotur..

Da har dagene gått, og fra torsdag til søndag var jeg ikke i form!
Det var vel første gangen jeg har vært syk med barn i hus, og med en samboer mye på jobb, og en hund som fortsatt trengte oppfølgning med tilsyn og medisiner, synes jeg rett og slett det var PYTON å være syk!

Men heldigvis kom min reddende samboer hjem på søndagsmorgen, og tok med seg unger på skitur, så jeg fikk slappet av litt. :)
Mandagen var jeg ENDELIG bedre!!

Og da ble det duket for spasertur i solen, med Hege og Taro. Det var en utrolig koselig tur. Og så utrolig deilig det var med sol! :D

Egentlig skulle Mette komme på besøk en tur, men siden formen var så bra, spurte jeg like godt om vi kunne ta en tur på kino.
Hun kunne og var helt enig i at "Alle mine kjære" var en god film å se!
Jeg hadde store forventninger til denne filmen. Har sett traileren på den mange ganger, og det så helt klart ut som en film for meg....

Desverre ble jeg litt skuffet...

"I Alle mine kjære blir vi, fra en overraskende synsvinkel, vitne til det som skjer i kjølvannet av en forbrytelse og den gripende gjenoppbygningen av en familie. Dette er historien om et liv og alt som kom etter."

Filmen handlet om Susie, som ble myrdet som 14åring. Historien ble fortalt fra hennes synsvinkel, som død...
Egentlig synes jeg selv filmen handlet kun om død, død og atter død. Forskjellige måter å dø på, forskjellige reaksjoner på død, sorgen den døde måtte leve med og ikke minst hvordan en morder føler det hele..
For min smak- litt mye død.. ;-)

Men men, nå er iallefall filmen SETT! ;-)
Og det var veldig koselig å se Mette igjen, som er så stor og fin høygravid nå! :-D


0 kommentarer: