torsdag 24. desember 2009

Julaften i Banevegen...

God kveld alle lesere...
Da var den store kvelden nesten forbi.. Den kvelden vi alle går å venter på!
Selv synes jeg det er litt deilig nå som den er over... Ikke bare har jeg fått masse fine gaver, men jeg føler også jeg har fått gitt bort mange fine gaver, og ikke minst hatt koselig selskap, med masse god mat og drikke..
Julaften ble en suksess i Banevegen.
Barna hadde det kjempefint, og vi voksne storkoste oss.
Det ble en annerledes jul, men vi lagde våre egne tradisjoner, noe jeg synes var kjempefint!
Lille julaften/natt til julaften pyntet vi juletre. All pynt var nyinnkjøpt, noe jeg selv synes var litt kjedelig (liker at det er litt hjemmelagd og koselig), men det ble faktisk veldig fint. Og spesielt fint med MASSE gaver under!!!
Vi voksne var ganske heldige i år...
Under treet lå nesten like mange gaver til meg, Linda og Peter (noen færre til mamma), som til barna. Og det var ikke få gaver på hver heller! :)

I år var jeg så heldig å få blandt annet en sånn "daylight" vekkerklokke med naturlyder, kullsyremaskin, joggedress, 2 års abn. på Lev Landlig-bladet, en god bok, noen flotte pyntegjenstander, 2 par fine øredobber, ett fint skjerf , en fin jakkegenser og endel flotte ting til hus og hjem..

Og ikke minst, i år har jeg fått et flott hjem med en flott familie, og jeg kunne virkelig nyte denne dagen, noe som virkelig var prikken over i`en.. :-D

Håper dere andre også har hatt en kjempefin julefeiring, og er klar for å nyte romjulen! :-D

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Sandra, ser ut til at dere hadde en kjempefin juleaften!

Ha et godt nytt år!!

Hilsen Irene og resten av fam