lørdag 12. desember 2009

om 40% på Lene V, julegaveshopping og Saving God

Fredag morgen sto jeg og Peter opp sammen med barna, og siden vi begge var våkne, var det mye mer fristende å kose oss med tv og datatid, enn å gå å legge seg igjen (Noe jeg har en tendens til å gjøre om Peter fortsatt ligger i senga).
Dette resulterte i at vi så en film, fra 07.30-09.00 før jeg reiste avgårde til Magasinet.
Jeg er medlem av M-Zone, en meldingstjeneste på magasinet, som gjør at jeg får meldinger med spesielle tilbud og invitasjoner, og på onsdag ettermiddag fikk jeg melding om at ved fremvisning av sms, ville jeg få 40% tilbud på alle kjoler på Lene V, fredag 11.12.

Med godt mot dro jeg til Magasinet, og Lene V... Og ble faktisk litt skuffet og irritert.......
Ikke var det noen fine kjoler der, men det var faktisk 40% på alle kjoler uansett, for alle og enhver.... Var det dette jeg meldte meg på når jeg ble medlem? Rett og slett ren reklame på sms?
Jaja.. :-P
Fant meg ingen kjoler, men kjøpte meg 3 thigtser i forskjellige farger og olastoff. Jeg har blitt avhengig av dem, og fikser ikke olabukser etter å ha begynt med thights, så kjekt å ha noen å variere i...

Ikke bare fikk jeg kjøpt til meg selv, men jeg klarte faktisk å bli ferdig med ALLE julegavene, kjøpe vekkerklokker til barna OG handle mat innen klokka var 13.00!!! Og ikke glem at jeg også rakk å sende barna på skolen, dusje og fikse meg, en film og frokost...!
Imponerende?
Hehe...
Fredag ettermiddag var vi hjemme, lagde hjemmelagd pizza og koste oss. En vellykket kveld som ble avsluttet med en god film: Saving God!
Filmen handler om en eks-fange, som kommer ut etter å ha sonet 15 år i fengsel for mord. Han tar over kirken til sin avdøde far, og vil bygge opp denne igjen. For å si det mildt- så møter han noen utfordringer, og jeg synes det var en bra film!
Kanskje litt mye "preste-prat", men alt i alt- veldig bra!
Verdt å se!

Ellers har dagen i dag vært utrolig fin. Etter en herlig frokost dro guttene på skytebanen for å skyte lærduer, mens jeg og vesla dro til Åmot. Vi var nemlig invitert på pepperkakebaking, gløgg og grøt (med mandel!) av Silje!
Det var en kjempekoselig dag, vi fikk bakt masse gode pepperkaker, og ikke minst: vesla fikk mandelen, for første gang! :-D Det vanket marsipangris og kinderegg for vinneren, noe som falt i smak! ;-)

2 kommentarer:

Line! sa...

Høres ut som en effektiv helg =)
Må si meg enig i det med tights!! LOVE THEM!!
For min del er det mest fordi jeg ALDRI blir kvitt de 6 ekstra gravidkiloene jeg har pådratt meg, og at buksene mine strammer mer enn noensinne, men men... ;)

-Daydreamer sa...

Jeg tør ikke tenke på hvorfor jeg ikke liker olabukser jeg.. Hehe.. Tror det er noe som strammer her også, gitt.. Har ikke graviditet å skylde på, men men.. Jobber med sommerformen! :P