lørdag 26. september 2009

Lørdagskvelden vår...

I går bestemte vi oss for å gjøre noe hyggelig sammen, noe litt utenom det vanlige, så vi pakket sekken, og dro til skogs! :-)

Vi bestemte oss for å ha med oss vin og øl, så derfor var det utelukket å kjøre bil til Kanada, og gå dit vi pleier, men vi tenkte vi kunne utforske nærmiljøet litt...
Vi fant en plass, ca 20 min gange fra oss, som var helt perfekt!
Jeg har vært der mye når jeg var liten, men det er lenge siden sist nå. Stien dit var helt gjengrodd, så tydelig at plassen blir lite brukt av dagens ungdom/barn!

Vi hadde en kjempekoselig kveld, med bål, hunder som lekte fritt, Nemi badet som en gal (hun ELSKER vann og la seg ned og hoppet rundt i alle dammer! Hehe..), kvicklunch, vin og noen øl.
Dette er VIRKELIG noe jeg kommer til å ville gjøre igjen! Og heldigvis en ting som passer seg å gjøre når man får barn i hus også.. :)

Når vi gikk hjemover igjen, var det helt mørkt ute.. Jeg er jo litt mørkeredd, så var ganske så skummelt å gå stien midt inni skogen hjemover.. Ikke så du noe som helst, og dersom Peter gikk litt for fort, så jeg ikke han heller.. Hehe..Så vi gikk hånd i hånd nedover stien! :)

7 kommentarer:

Line! sa...

Ser kjempe koselig ut Sandra! Og veldig fint bilde av deg forresten =)

-Daydreamer sa...

Takk skal du ha Line! :)
Det var kjempekoselig på tur, og skal helt klart gjentaes!

Jeanette sa...

Så utrolig koselig!!!
Lasse og jeg melder oss frivillige om dere vil ha med selskap ;)
Sånne fine stunder sammen er noe man lever lenge på :)

-Daydreamer sa...

Det hørtes kjempekoselig ut Jeanette! :-D Selskap har vi ikke noe imot! Vi har allerede snakket om neste helg! ;-)

Hege sa...

Tror jeg også kan snike meg til å si at jeg også vil være med på en sånn kveld - må jo såklart tas opp til diskusjon med min bedre halvdel - men dette er noe jeg også kunne tenkt meg!

Mette sa...

Det så rett og slett fantastisk koselig ut!!! :)

Jeanette sa...

Ja, Sandra..
Nå venter vi bare på invitasjon!
Ikke sant, Hege ;)