onsdag 2. september 2009

Da var vi halvveis i denne uken, og jeg begynner det hele med å anbefale en sang.. :)
(Jeg fikser ikke å legge inn filmer her fra youtube, så dersom noen kan forklare meg hvordan det gjøres, så hadde jeg blitt kjempeglad!)
Må bare si at den sangen er en av mine nye favoritter.
Jeg er en jente som ELSKER RnB og hiphop, og jeg har vel egentlig aldri èn klar favoritt, bare en hel haug av herlige sanger jeg ELSKER å høre på.
Noen blir jeg aldri lei, faktisk, og jeg kan vel innrømme at senest her i forrige uke kom jeg over en gammel cd, og Kanye West- Gold digger er fortsatt en klar hit hos meg! ;-)
Jeg hadde egentlig ikke noe spesielt å blogge om i dag, men legger ved ett bilde av en sliten- men blid- Sandra, etter 2 dager vikar i barnehage!
(I bakgrunnen kan man så vidt skimte Kanye West! ;-) )
Jeg har da vært så heldig å få være vikar på Heia Barnehage torsdag og fredag forrige uke, og tirsdag, onsdag og fredag denne uken. Det har vært supert, og jeg har faktisk stortrivdes! :-D
Må innrømme at det er godt å være i jobb igjen, gjøre litt nytte for seg andre steder enn hjemme!

Dagen i dag har vært preget av et VELDIG varierende vær.
Dagen begynte 06.45 med helt klar himmel og strålende sol, og sagte men sikkert kom skyene, regnet og vinden.. Og når jeg ser ut vinduet nå, så er det jammen meg blitt sol igjen! :-D
Ellers har det jo skjedd litt annet enn jobb da. Jeg har bla. blitt spurt om å være modell!?
Utrolig morro å bli spurt om noe sånt, og siden jeg aldri har blitt det før, så er jeg spent.
Jeg skal stå modell for en "høstkolleksjon" med høstklær/vinterklær av strikk, så det blir spennende.
Ellers er Taro-Tim på vei hjem allerede. Han vil være med oppdretteren på IDC (International Dobermann Club sin utstilling) i helgen, og derfra sitte på med Thomas til Oslo, hvor vi skal plukke han opp på mandag kveld, 7 uker og noen dager gammel.
Vi gleder oss! :-D
I kveld skal jeg og min kjære gå tur med hundene, og jeg gleder meg.
Det er så koselig med selskap på spaserturene mine! :)
Hvordan har deres dag vært?

1 kommentarer:

Line! sa...

Å legge inn video fra youtube er enkelt. Tilogmed jeg klarer det. Velg den videoen du vil ha - kopier koden som heter EMBED.
Gå på "nytt innlegg" på bloggen din. Velg "Rediger HTML" som står rett over den boksen der du pleier å skrive. Lim inn koden, og trykk tilbake på den ruten der det står "skriv". Ta med litt tekst hvis du skal det, og publiser.
Lykke til =)