fredag 13. februar 2009

Da var helgen her igjen....

I dag hadde vi planlagt å ta oss en skitur.
Jeg våknet og var litt uggen, men trosset formen å reiste for å finne det perfekte stedet å gå på ski. Og jaggu fant vi en flott løype, rett frem og fri for andre mennesker. Perfekt for to skigåere med halvgærne hunder og så var det meg uten peiling da.. Hehe...

Men jeg tok visst litt feil, for jeg KAN jo faktisk gå på bortoverski! :)
Her er ett bilde av Nemi rett før vi dro. Hundene var så slitne, og pep etter å komme seg i bilen.. Hehe.. Det er sjelden Nemi maser om å komme seg hjem! Tydelig at dette var god trening for både de på 2 og de på 4 bein.. :)
Begge hundene var kjempeflinke til å gå på ski! Bagera er jo seg selv lik- rolig, bedagelig og orker ikke for mye snø.. Turen gikk helt smertefritt, med kun ett fall- og der kan Peter takke seg selv.. ;-)
Det var ett lite problem med å ha med seg Bagera på tur, og det var det at han fikk snøklumper på potene, og plutselig bare hev seg ned RETT forran skiene mine, og som den drevne skigåeren jeg er, var det virkelig ikke lett å unngå å kjøre han rett ned.. Men heldigvis gikk dette også bra! :)

Nemi var veldig flink. Ivrig, lærevillig, jobbevillig og tilslutt- utslitt!
En ting som er herlig- det er utslitte hunder! :-D


Legger ved en liten film av Peter og Nemi på siste runde før Nemi ikke orket mer.. :)


Ellers skal jeg til Mette å klippe meg i dag, og så skal jeg og Nina på Kino i Asker å se på Valkyrien. Det blir koselig! :-)

I morgen er det utstilling, og Nemi skal stilles. Det blir spennende. Håper vi får en god plassering denne gangen! :)

0 kommentarer: