tirsdag 2. februar 2010

Jeg vil pusse opp......

Soverommet....
Dette er vårt soverom... Riktig nok, FØR vi flyttet inn...
Rommet er mye mer firkantet enn det ser ut her, og det eneste som står igjen fra forrige eierene, var skapene. Skapene i seg selv skaper et kaos, Og jeg ønsker meg skyvedørsgarderobe..
Som dere ser heller også veggene på begge sider, og det er 2,25m under taket på det høyeste, noe som gjør at de fleste skyvedørsgarderober ikke passer... Hmm..

Ellers synes jeg rommet er for hvitt..

Ingen sengegavl har vi heller, bare en rammemadrass ca der den hvite "senge-enden" står, på bildet over..

Så...
Drømmen er....

Tapet på senge-enden (til høyre på bildet), panel på veggen ved verandaen, og veggen imot (på siden bildet ble tatt fra), og en stor skyvedørsgarderobe på veggen der skapene er....

Ellers er planen noen flotte vegghyller med bilder, og kanskje noen bokstaver. En Ikea Hemnes kommode, gyngestolen til farmor og litt dill dall her og der.. Jeg tror det ville blitt FLOTT!

Meeen... Planleggingen er morsom... Nå blir det bare å finne råd til denne herligheten... :-/

1 kommentarer:

Benedicte sa...

allt er dyrt vet du frøken! Men hva med å ta ikea skyvedørerer på 236 og trekke "frem" og heller la det være ett mellomrom mellom veggen og baksiden av skapene? Om ikke rommet er akkurat feks 3 m så blir garderoben uansett litt "kort", så du kan lage en ok løsning med å komme inn fra ene siden.. :)

Det går jo ann å vente med panel også? Bare der er det jo ett par tusen.. Tror det hadde vært fint med tapet på ene veggen, hvite vegger på sidene, gardiner i samme stil som tapeten og skyvedører på siste veggen.. så det ikke blir så mye å ha fokus på! :)

Good luck anyhow!!