søndag 7. juni 2009

Bursdag, utstilling og update!

Da var det på tide med en oppdatering igjen. Oppdaterer ikke så ofte lengre, har rett og slett ikke tid, lyst eller nok å skrive om.. :-P Hehe.. Men det kan vell komme litt av sola og, hvem har vell lyst til å sitte inne når sola skinner?
På Lørdag var det duket for fest hos Hege. Bursdagsfest en mnd for tidlig, men det gjør vell ikkenoe? :-)
Hege hadde vært kjempeflink å laget Tapas, og vi ble 9 jenter som var samlet til fest og morro! Jeg hadde desverre så mye på planen at det ikke ble alkohol, men fest og morro er jeg med på uansett!
Det ble ett utrolig hyggelig lag, og jeg synes det var kjempemasse koselige jenter der, virkelig! :-)

Etterhvert kom også gutta til noen av jentene (med kompiser) innom, og jeg MÅTTE selvfølgelig leke "gangster" i Alex sin caps. Man får ikke mer morro enn man lager selv! :-D

Søndag morgen ble det tur på utstilling i Drammen. Siden vi passer Puma i helgen, ble det en liten bildeshoot av henne. Synes hun er så nydelig! Hvem synes vell ikke det om denne skjønne lille valpen på 10 uker??? :-D

Det gikk over ALL forventning på utstilling i dag!! Virkelig!!
Vi vet vi har en skjønn jente, men hvem synes vell ikke det om babyene sine?
Iallefall.. Nemi slo rått alle tispene, og konkurrerte om å bli best i rasen. Desverre tok hun ikke den tittelen, men han som tok den var en veldig verdig vinner (Bilde kommer under).
Nemi fikk også noe som ble kalt CACIB, som var nytt for oss. Dette betyr at hun kvalifiserer til INTERNASJONAL (!!!) Champion!!! Utrolig morro!!!
Bildeshoot med premier ble selvfølgelig også foretatt! ;-)Her er BIR og BIM. Nemi til høyre, og hannen hun vandt over til venstre! :-)

Ellers har dagen i dag bestått av en tur til mamma, hvor vi hjalp til med å sette ut partytelt og hagemøbler. Etterpå fikk vi vår betaling i mammas herlige kjøttkaker! Helt nydelig!
På førstkommende tirsdag skal vi i møte med fosterhjemstjenesten, å få vårt endelige svar om dette med fosterhjem. Det skal bli så spennende, og jeg har sommerfugler i magen, gruer og gleder meg på en og samme tid!
Vi har også sett noe fremgang med salg av leiligheten, men får vite med tirsdag/onsdag, så jeg oppdaterer heller da! ;-)
Ha en god uke alle sammen!

1 kommentarer:

Benedicte sa...

gratulerer så mye.. morro at Nemi og Cocos sitter helt likt.. ;) Citrus sitter aaaldri sånn..