torsdag 9. april 2009

*drømme*

En venninne av mamma har kjøpt seg ett Torp i Sverige, og jeg har sovet der en gang. Vi kom ganske sent, og det var bekmørkt ute. Man kunne ikke se noe, men inne var det fint og koselig.
Dette var min første opplevelse med ett torp.
For noen uker siden så jeg på Dolce Vita sin blogg, hvor hun skrev at de skulle på Torpet med sønnen sin for første gang.. Bildene derfra satte et intrykk på meg, og siden har jeg og min kjære snakket mye om at vi ønsker oss et torp!
Bildet er hentet fra annonse på www.finn.no

Nå har vi faktisk så smått begynt jakten på vårt drømmetorp. Det er godt å ha noen å dele drømmer og interesser med, og siden min kjære er jaktinteressert, vil dette være en perfekt løsning for han også, da man ofte får jaktmuligheter på kjøpet!

Det jeg drømmer om i ett torp, er muligheten til å ha ett sted å reise til, som ikke er for langt unna, men som fortsatt gir deg følelsen av å være på ferie. Ett sted hvor man kan reise, være litt for seg selv eller ta med seg venner, muligheten til å ha hunder (og kanskje etterhvert barn) løs, og ikke måtte finne hundepass hver gang man skal på ferie. Noe som er vårt, ett sted vi kan reise til fast, er også en stor grunn...

Jeg er egentlig ikke noe hyttemenneske, men torp... Jo det tror jeg jeg kunne trivdes med! :-)


0 kommentarer: