tirsdag 15. september 2009

Effektivitet og kos!

I dag har jeg vært effektiv!
Synes rett og slett at det å ha valp, og å stå opp kl 8 hver morgen, gjør meg effektiv! ;-)
Det er sant som man sier, at man får mer ut av dagen om man står opp tidligere...Etter en koselig dag i går, med besøk hos Ida og Victor, og Silje og Eirik, kom en herlig natt. Sov kjempegodt, denne senga er bare herlig.
I dag sto jeg opp tidlig, vasket kjøkkenet, reiste en tur med Linn Maria og lille på Buskerud Storsenter, før jeg kom hjem og fortsatte med ryddingen min. Vasket og brettet masse klær, var ute å plukket litt buskas til å ha på ytterdøren, koste masse med hundene og hang opp ett speil (brukte 7 spikerhullforsøk, før jeg fant den rette posisjonen.. Hehe.. Skal sies at jeg ikke hadde målestokk!).
Jeg lagde også deilig bringebærgele med hjerter i, og brownies som jeg og Hege koste oss med på tvkvelden vår...
Den har forresten blitt ganske lang, og begynner med Hotel Cæsar, for så "Da damene dro", så John and Kate plus 8, Unge mødre og tilslutt Grey`s Anotomi.
Var kjempekoselig..

Nå skal en trøtt jente legge seg, og i morgen kommer en ny jobbdag på Heia barnehage, før Mette kommer til unnsetning med saksa! ;-)

God natt1 kommentarer:

Line! sa...

Klokken ÅTTE?! Det er jo luksus ;) hehe. Her starter dagen kl 06... =/ Og dessverre er jeg så trøtt at effektiviteten ikke setter inn før laaangt utover dagen!
PS: Fine bilder du har tatt i dag.