tirsdag 30. juni 2009

JIPPIIIII!!!!!

Da var det gjort.. Det stooore valget!!

Vi har kjøpt hus!
Det har vært en spennende tid, men med noen nedturer blandt annet ved tap på en budrunde. Men nå har vi fått huset vi ønsket oss, og jo- det er bortimot drømmehuset!!! :-D
Vi så på det uinnredet, så det blir spennende å se hvordan det blir når vi får flyttet inn og møblert huset! :-D
Huset har 3 STORE soverom, to stuer, to bad, gang, hall, vaskerom med egen inngang, og bod!
Legger ved noen bilder fra Finn.no!
Stue 1.etg
Minste soverom (barnerom)

Stue nede, mot peis og kjøkken


Bad oppe, MED boblebadekar.. :D






















torsdag 25. juni 2009

SOMMER!!!

Nå kan vell ingen her på østlandet klage på sol og sommer lengre! :-D
Den siste tiden har det vært et vidunderlig vær, og det ser jammen meg ut til å fortsette også!

De siste dagene har gått med til sprell i sola, sole seg, gå turer i skog og mark med hunder, og ikke minst husjakt!
Og ja, husjakten fortsetter.....

Nemi har for tiden løpetid, og Bagera er på "ferie". I helgen skal jeg, Peter og Nemi til Toten på besøk til Jeanette, Thomas og gjengen deres. Det blir veldig koselig, og jeg GLEDER meg!!

Når uka begynner igjen skal vi bo på jaktvik igjen, i hele 2 (!) uker!!! Det blir kos!
Nyt sommeren folkens!

lørdag 20. juni 2009

I det siste har jeg......

blitt brilleslange.... :-P
Jeg har begynt med briller til avlastning, og fikk beskjed om å bruke dem ved bilkjøring, tv-titting, på kino, når jeg leste, når jeg sitter på data, når jeg fokuserer (feks på kurs), når jeg scrapper og når jeg skriver...
Ble litt satt ut jeg, for når er det jeg IKKE må bruke briller da?
Joda, det er når jeg sover, går turer, shopper eller lignende.. Så i min våkne tid, må jeg faktisk bruke disse ganske mye.
Tok ett lite bilde, det er med webcam, og man ser dårlig hvordan brillene er, men det er av merket MOODS OF NORWAY, og de er mørke med lillaskjær.
Likte de godt selv! :-D
Ellers har jeg blitt avhengig av Jon And Kate plus Eight, som går på FEM! Sett noen "webisodes", og gleder meg til neste episode allerede!!! :-D



Jeg har også lest en bok som jeg fikk på bursdagen min av Hege.
Skadet av Cathy Glass!
Den var sterkt ønsket, og sto høyt på ønskelisten, og var utlest allerede to dager senere.. :-P

Boken er en sterk bok, som handler om Jodie som har byttet fosterhjem mange ganger i hennes korte liv. Dette er jo en sak som opptar meg uvanlig mye i disse dager, og boken gjorde meg rett og slett enda mer klar for å hjelpe disse stakkars sjelene, som ikke har gjort noe galt, men fortsatt er utsatt for det de blir utsatt for.
Det var mye vondt å lese i boken, men jeg gjorde meg ferdig med den på to dager, og det var to dager med tårer, latter, tanker og masse følelser!
Anbefales!!
" Jodies barndom er et litani av misbruk og forsømmelse. Barnevernets saksmappe fylte to kofferter, men ingen hadde lest den. Da Jodie kom til Cathy, hadde fostermoren ingen anelse om årsaken til Jodies sjokkerende oppførsel. Etter hvert som Jodies raseri ble møtt med tålmodighet og forståelse, fikk hun sakte men sikkert tillit til Cathy, og betrodde henne bakgrunnen for problemene sine.
Cathy Glass tar oss med inn i en forstermors hverdag og viser hvor viktig tålmodighet, oppmerksomhet, kjærlighet og trygghet er i et barns oppvekst. Gjennom en sterk fortelling formidler hun hvordan misbruk av barn til enhver til pågår blant oss. "


Etter jeg hadde lest denne boken, bestemte jeg meg for å lese mer av denne kunnskapsrike, omsorgsfulle damen!
Derfor bestilte jeg to bøker til av henne. Disse var på engelsk, men det er desverre kun Skadet som er publisert på norsk foreløpig.. Men det får ikke stoppe meg.. :-P

"A powerful and shocking memoir of a young boy whose good behaviour and excellent manners hid a terrible past.
Tayo arrived with only the clothes on his back. Calm, polite, and very well spoken, Tayo was nothing like the children I normally fostered. Surprisingly, the social worker had no records for Tayo: no school files, family history, or medical records. It was as if Tayo didn’t exist. Tayo wouldn’t answer any of my questions about his past. Only when I saw a scar on his arm did he begin to tell me his dreadful story. It was unbelievable, but I had never met a child before (or since) with such loyalty, strength, and inner resolve. "



"When interviewed, I am often asked when and why I began fostering, all those years ago. This is the story of when and why; it is also the true story of Dawn. Dawn was the second child I fostered and nearly became the last. It is set at a time before The Children’s Acts, when there was no training for foster carers, no record keeping, no meetings, no background information on the child, little accountability, and no support. ‘Dump um and run’ seemed to be the philosophy of the social services at the time, and the more disturbed the child was, the faster and quicker the social services ran. Because of all the changes in fostering and social work practice, this story shouldn’t happen now, although doubtless there is a foster carer somewhere who can prove differently."
Dette er alle sanne historier, og jeg håper virkelig jeg også kan få muligheten til å se tilbake på ett liv hvor man har opplevd, gitt så mye av seg og ikke minst gjort livet til så mange sarte sjeler mye bedre!!! Jeg kan nesten ikke vente på å få bøkene i hendene!!



I morgen er det utstilling... Oppdaterer mer siden!
Good night!


torsdag 11. juni 2009

Jippiii!

VI HAR SOLGT LEILIGHETEN!!!!
Dagene går, og jeg synes bare ting blir bedre og bedre jeg.. Først blir vi godkjente fosterforeldre, så får vi solgt leiligheten!!! :-D
Gratulerer IDA med ny leilighet, og gratulerer til oss som endelig har solgt, og nå kan begynne jakten på drømmehuset!

Ting ordner seg for snille jenter!!!

tirsdag 9. juni 2009

Hurra Hurra Hurra!!!!

Vi er blitt godkjente fosterforeldre!!
Nå må jeg blir friskmeldt, vi må selge leiligheten, kjøpe hus og så kan vi bare krysse fingrene og vente!!

søndag 7. juni 2009

Bursdag, utstilling og update!

Da var det på tide med en oppdatering igjen. Oppdaterer ikke så ofte lengre, har rett og slett ikke tid, lyst eller nok å skrive om.. :-P Hehe.. Men det kan vell komme litt av sola og, hvem har vell lyst til å sitte inne når sola skinner?
På Lørdag var det duket for fest hos Hege. Bursdagsfest en mnd for tidlig, men det gjør vell ikkenoe? :-)
Hege hadde vært kjempeflink å laget Tapas, og vi ble 9 jenter som var samlet til fest og morro! Jeg hadde desverre så mye på planen at det ikke ble alkohol, men fest og morro er jeg med på uansett!
Det ble ett utrolig hyggelig lag, og jeg synes det var kjempemasse koselige jenter der, virkelig! :-)





Etterhvert kom også gutta til noen av jentene (med kompiser) innom, og jeg MÅTTE selvfølgelig leke "gangster" i Alex sin caps. Man får ikke mer morro enn man lager selv! :-D

Søndag morgen ble det tur på utstilling i Drammen. Siden vi passer Puma i helgen, ble det en liten bildeshoot av henne. Synes hun er så nydelig! Hvem synes vell ikke det om denne skjønne lille valpen på 10 uker??? :-D

Det gikk over ALL forventning på utstilling i dag!! Virkelig!!
Vi vet vi har en skjønn jente, men hvem synes vell ikke det om babyene sine?
Iallefall.. Nemi slo rått alle tispene, og konkurrerte om å bli best i rasen. Desverre tok hun ikke den tittelen, men han som tok den var en veldig verdig vinner (Bilde kommer under).
Nemi fikk også noe som ble kalt CACIB, som var nytt for oss. Dette betyr at hun kvalifiserer til INTERNASJONAL (!!!) Champion!!! Utrolig morro!!!
Bildeshoot med premier ble selvfølgelig også foretatt! ;-)



Her er BIR og BIM. Nemi til høyre, og hannen hun vandt over til venstre! :-)

Ellers har dagen i dag bestått av en tur til mamma, hvor vi hjalp til med å sette ut partytelt og hagemøbler. Etterpå fikk vi vår betaling i mammas herlige kjøttkaker! Helt nydelig!
På førstkommende tirsdag skal vi i møte med fosterhjemstjenesten, å få vårt endelige svar om dette med fosterhjem. Det skal bli så spennende, og jeg har sommerfugler i magen, gruer og gleder meg på en og samme tid!
Vi har også sett noe fremgang med salg av leiligheten, men får vite med tirsdag/onsdag, så jeg oppdaterer heller da! ;-)
Ha en god uke alle sammen!